EFI ümberehituse komplektid.

ELEKTROONILISE KÜTUSE SISSEPRITSE SÜSTEEMID MERCEDESE MOOTORITELE.

Jagajata süütesüsteem ja jagajata kütusesüsteem – see on Elbe EFI komplekt MB mootoritele. Arendatud alates 2008. aastast ning igapäevaselt täiustatud, et muuta see veelgi paremaks ja tõhusamaks – senised tulemused on väga head nii töökindluse, võimsuse suurenemise kui ka kütusekulu vähenemise osas.

Komplekt sisaldab:

  • kütusesüsteem
  • süütesüsteem
  • elektroonika
  • käsitsi valmistatud kontsentriline keerutatud kaablikimp
  • andurid
  • mehaanilised komponendid
  • õpetused ja tugi

Oleme valmistanud EFI-komplekte enamike MB mootorite jaoks. Laos neid komplekte pole, kuid saame neid vajadusel valmistada.

Kütusesüsteemi komponendid, nagu kütusejaoturid ja kütuse rõhuregulaatorid, on eridisainiga – kerged ja kompaktse mõõtmega. Mõlemad on CNC-töödeldud tooriku osad. Pinnatöötlus: liivapritsitud ja anodiseeritud.

Bosch 3 bar fuel pressure regulator fits perfectly and works like a charm. Engines with ITB`s could use 4 bar or 5 bar regulators for better air/fuel mixture.

AN6 alumiiniumist kütuseühendused ja teflonist voolikud kütusejaoturite ja šassiipoolsete komponentide vahel. Adapterühendused šassiipoolsete kõvade torude jaoks.

Kasutamata sädemega süütesilmad koos eritellimusel valmistatud süüteküünla kaablitega. Roostevabast terasest montaažikinnitus sisselaskeklapi külge ja tarvikud kaablite kinnitamiseks.

Jagaja täitepistik, kuna jagajat enam ei vajata (ainult järjestikune sissepritsesüsteem).

Võimas VEMS ECU Bluetooth-ühendusega.

Käsitsi valmistatud kontsentriline keerutatud mootorikaablite komplekt (mootorikaablil on ka pistik kambripõhja asendi anduri jaoks järjestikuse sissepritse süsteemi jaoks).

Andurid: sisselaskekraanide andur, jahutusvedeliku temperatuuri andur, sisselaskepõhja temperatuuri andur, gaasipedaali positsiooni andur, laiaulatuslik O2 lambda andur, MAP andur ECU-s.

Mehaanilised komponendid nagu päästikuratas, andurite kinnitusplaadid, tühikäiguõhu kontrollklapp koos komponentidega. Adaptertoru gaasiklapi ja õhufiltri korpuse vahel. Toru MAP anduri jaoks.

Customer feedback